ПРО ЗМІНИ, ЯКИМ РАДІТИМУТЬ ДІТИ

2017-08-17

Поки діти влітку набираються сил та оздоровлюються, дорослі докладають всіх зусиль, щоб створити для малечі, яка 1 вересня переступить поріг дошкільного навчального закладу "Буратіно", найбільш комфортні умови для цікавого навчання та корисного дозвілля.

І дійсно, протягом найспекотнішої пори року, у дитсадочку кипіла робота. Завдяки фінансовій підтримці Святопетрівської сільської ради, вдалося оновити як фасад будівлі, так і здійснити нагальні внутрішні роботи.

Для трьох вікових груп, розташованих на першому поверсі, проведено капітальний ремонт вбиралень.

А для зручності кухарів, які з любов'ю готують для маленьких вихованців ДНЗ, встановлено пароконвектор, за допомогою якого відтепер можна готувати різноманітні смачні та корисні страви. Крім того, дякують кухарі дошкільного закладу і за оновлення вентиляційної системи, а також електромереж.

Не впізнати і майданчик перед центральним входом. Старі сірі плити замінили на новеньку бруківку. Зараз завершуються остаточні приготування території закладу до 1 вересня. Неодмінно радітимуть діти й тому, як змінилися улюблені альтанки, де вони проводять час під час прогулянок на свіжому повітрі. Споруди прикрашає новий шифер, оновлено й стіни альтанок, які не лише пофарбували, а й поштукатурили.

- Упевнено можу сказати, що заклад готовий приймати дітей. Щороку за підтримки сільської ради ми проводимо необхідні ремонтні роботи. Позитивні перетворення, що сталися в садочку за останні роки, видно неозброєним оком. Традиційно влітку за підтримки батьків дітей-випускників проводиться косметичний ремонт у групах. І цього літа відповідні роботи були виконані, - розповідає завідуюча ДНЗ "Буратіно" Леся Вікторівна Бахадор. - На зміну випускникам дитсадочок поповнять діти від 3-х років. Вже сформовано дві молодші групи. Тож, з нетерпінням 1 вересня чекаємо на всіх наших вихованців.

/Files/images/DSC_0973.JPG

/Files/images/DSC_0979(2).jpg

/Files/images/DSC_0968.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi